Polskie gofrownice gastronomiczne bąbelkowe
Model Dezal BĄBLE
Gofrownica DEZAL Bąble to absolutny hit. Niecodzienny kształt gofrów z tego urządzenia na pewno zachwyci rodzinę, gości lub klientów. Upieczone wafle z apetycznymi bąbelkami można schrupać w standardowy sposób lub zwinąć w rożek i wykorzystać do deserów lodowych, owocowych bądź po uzupełnieniu mięsem, warzywami wykonać przepyszną, oryginalną „tortillę”.
Gofrownicę Bąbelkową DEZAL produkujemy w eleganckim, białym kolorze. Tej rodzaj gofrownic ma wyjątkowo wysoką moc 1600W, metolową podstawkę zezwalającą na obracanie oraz wbudowane lampki dla ułatwienia i kontroli procesu pieczenia.
Urządzenie przystosowane do pracy ciągłej.
-
Gofrownica DEZAL BĄBLE
-
Gofrownica DEZAL BĄBLE
-
Gofrownica DEZAL BĄBLE
-
modele fabrycznie wyposażone w lampki kontrolne (zielona jest włącznikiem/wyłącznikiem)
-
gofrownice otwierają się pod kątem 180 stopni
ZASTOSOWANIE
Wszystkie modele gofrownic DEZAL przystosowane są do pracy ciągłej i doskonale sprawdzają się jako profesjonalne gofrownice gastronomiczne w punktach małej gastronomii, cukierniach, kawiarniach i mobilnych food -truckach.
Polecamy je również do każdego domu – trwałe, wytrzymałe, łatwe w obsłudze i przechowywaniu umożliwią przygotowanie chrupiących, rumianych gofrów w różnych wariantach smakowych. Maszynki do gofrów DEZAL doskonale nadają się także na prezent weselny czy gwiazdkowy.
Lampki kontrolne:
- lampka zielona stanowi włącznik/ wyłącznik prądu,
- lampka czerwona na przemian zapala się i gaśnie tak jak w gofrownicach Profi.
Dane techniczne:
- moc 1600W, 230V
- czas nagrzewania ok 8-10 min.
- czas pieczenia od 2,5 do 3 min.
- płyta odlew aluminiowy pokryty greblonem - powłoka zapobiegająca przywieraniu
- podstawka metalowa zezwalająca na obracanie
- wymiar gofra: 18 x 18 cm
- waga: 6,30 kg
Model Dezal BĄBLE MINI
Gofrownica DEZAL Bąble Mini odmiana gofrownicy bąbelkowej. Od wersji standardowej różni ją nieco niższa moc (wynosząca 1300W) oraz rozmiar gofra. Gofrownica bąbelkowa należy do najbardziej innowacyjnych urządzeń gastronomicznych. Nietypowy kształt gofrów zadziwia i przyciąga uwagę. To idealny sposób, aby wyróżnić się wśród konkurencji na rynku, plaży czy deptaku, polecamy więc nasze produkty jako nowoczesne gofrownice dla gastronomii. Nowym, niespotykanym kształtem wafli z pewnością zaskoczymy również naszych domowników i gości.
Gofrownicę Bąbelkową DEZAL Mini produkujemy w kolorach: białym, czarnym, czerwonym oraz inox. Ten rodzaj gofrownic ma metalową podstawkę zezwalającą na obracanie oraz wbudowane lampki dla ułatwienia i kontroli procesu pieczenia.
Urządzenie przystosowane do pracy ciągłej.
-
DEZAL BĄBLE MINI Inox
-
DEZAL BĄBLE MINI Inox
-
DEZAL BĄBLE MINI Biała
-
DEZAL BĄBLE MINI Biała
-
modele fabrycznie wyposażone w lampki kontrolne
-
gofrownice otwierają się pod kątem 180 stopni
ZASTOSOWANIE
Wszystkie modele gofrownic DEZAL przystosowane są do pracy ciągłej i doskonale sprawdzają się jako profesjonalne gofrownice gastronomiczne w punktach małej gastronomii, cukierniach, kawiarniach i mobilnych food -truckach.
Polecamy je również do każdego domu – trwałe, wytrzymałe, łatwe w obsłudze i przechowywaniu umożliwią przygotowanie chrupiących, rumianych gofrów w różnych wariantach smakowych. Maszynki do gofrów DEZAL doskonale nadają się także na prezent weselny czy gwiazdkowy.
Lampki kontrolne:
- lampka zielona stanowi włącznik/ wyłącznik prądu,
- lampka czerwona na przemian zapala się i gaśnie tak jak w gofrownicach Profi.
Dane techniczne:
- moc 1300W, 230V
- czas nagrzewania ok 8 min
- czas pieczenia ok. 2,5 min
- 1 gofr o bąbelkowej strukturze o wym 18,5x16
- podstawka metalowa zezwalająca na obracanie
- płyta odlew aluminiowy pokryty greblonem - powłoka nieprzywierająca
- waga 5,15 kg
Zapraszamy
do zakupów w naszym
sklepie firmowym
Dlaczego warto kupić
GOFROWNICĘ marki DEZAL-Pro!
- płyty aluminiowe pokryte greblonem - powłoka zabezpieczająca przed przywieraniem
- krótki czas nagrzewania
- czas pieczenia
- moc urządzenia 1300 W
- łatwość w obsłudze i czyszczenie przy prawidłowym użytkowaniu – olejem smarujemy płyty robocze tylko raz przed rozpoczęciem pracy – powierzchnia robocza urządzenia po pracy powinna w zasadzie zostać czysta i ewentualnie wymaga tylko przetarcia wilgotną szmatką lub papierowym ręcznikiem
- waga urządzenia pozwala na łatwe przemieszczanie go zarówno po to aby dobrze oczyścić miejsce po dniu pracy jak również w przypadku wykonywania wypieku gofrów w różnych miejscach, imprezy plenerowe, pokazy, itp..
- ze względu na fakt szybkiego nagrzewania urządzenia nie musi być cały czas w gotowości, zaleca się wyłączenie z sieci co oprócz mocy 1300 W daje kolejne oszczędności energii przy wypieku gofrów.